Scouts

Hey, welkom bij de Scouts!

Wij zijn jeugdleden tussen de 11 en 15 jaar die iedere dinsdagavond van 18:45 tot 20:45 bij elkaar komen. Dit doen wij bij ons clubgebouw De Pionier, en vanuit hier gaan wij samen met onze leiding onze omgeving en natuur in, om zo samen veel plezier te maken, gave dingen te doen en ook een beetje aan onze omgeving te werken, zoals alleen echte Scouts dat kunnen!

Die avonden waarop wij bij elkaar komen, doen we allemaal leuke dingen. Soms leren we dingen zoals hoe je veilig een vuurtje kan stoken, waarna we dat natuurlijk ook meteen gaan uitvoeren! Ook doen we allerlei leuke uitstapjes om onze omgeving verder te ontdekken.

Alle draaiavonden werken uiteindelijk naar het kamp toe, wat ieder jaar opnieuw een hoogtepunt is! Ook gaan de Scouts hiken waarbij ze alle bagage zelf meenemen in een rugzak. Een grote uitdaging dus!

De leiding deelt regelmatig brieven uit aan de Scouts. Normaal gesproken worden deze ook gemaild naar alle ouders. Ben je een brief kwijt (de hond heeft hem opgegeten, het blaadje was nodig als boodschappenlijstje, je weet gewoon niet meer waar je hem gelaten hebt...) dan is er geen nood! Alle brieven die door de leiding worden verstuurd of meegegeven, staan ook op onze website.

Wil je graag een keer bij de Scouts komen kijken? Dat kan! Neem dan contact op met onze contactpersoon, zodat we dat kunnen regelen.