Clubgebouw en Terrein

Vanaf het moment dat we in april 2004 een ander gebouw toegewezen hebben gekregen van de gemeente, zijn we hard aan het werk gegaan. We hebben sponsoren gezocht die ons konden helpen met materiaal, mankracht en geld. En dat is allemaal gelukt. Sinds maart 2005 hebben we onze Scoutingopkomsten in ons nieuwe clubgebouw. Ondertussen moest er nog wel het een en ander afgemaakt worden, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant en het terrein. Op 13 januari 2007 is het gebouw uiteindelijk officieel geopend.

Door de regelgeving en vergunningen die voor ons clubgebouw gelden, zijn ons clubgebouw en omliggende terreinen helaas niet beschikbaar voor verhuur.

Terrein
Rondom ons clubgebouw "de Pionier" ligt een groot terrein, waardoor wij volop ruimte hebben voor al onze activiteiten. Zo hebben wij twee velden. Aan de voorzijde van ons gebouw ligt het Arie van Grunsvenveld waar in april 2008 12 fruitbomen zijn geplant. Dit veld is genoemd naar degene die de aanjager is geweest voor de verhuizing naar ons nieuwe clubgebouw. Aan de achterzijde van ons gebouw ligt een heel groot speelveld voor al onze activiteiten.
We hebben ook een grote parkeerplaats met ruimte voor ongeveer 20 auto's, inclusief 1 invalidenparkeerplaats. Ook hebben we nog een groot autovrij plein waar onder andere de fietsenstalling en andere bergingen zich aan bevinden.